Colas srl
Your Cart

Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²

Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
New
Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²

Aparat cu ultrasunete folosit pentru a indeparta rozatoarele : soarecii, sobolanii, dihorii (ptr suprafate de 500 mp).Ultrasunetele emise nu sunt percepute de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasarile de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunete ca pe un semnal de alarma, ( le irita auzul , sistemul nervos) si sunt obligate sa paraseasca acel spatiu, ocolind raza de actiune.Eficienta maxima a aparatului se constata dupa 10-15 zile de functionare continua.


Modul de functionareEste necesar a se folosi o priza la 220V, respectindu-se regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe fata difuzorului. Alarma este conceputa in primul rind pentru spatii inchise, dar poate fii folosita oriunde cu conditia sa se asigure sursa de alimentare si sa fie ferita de umezeala.Alarma este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri,etc.), nu polueaza mediul,punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie.Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri : locuinte, magazii si depozite de alimente, brutarii, depozite de cereale, crescatorii de animale si pasari, etc.Alarma se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoare in anumite spatii. Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, marindu-se astfel eficienta.


Avantajele oferite de dispozitiv  :


- Nu are efecte daunatoare asupra oamenilor si animalelor domestice


- Nu cauzeaza nici o poluare a mediului si consumul sau de energie este minim. 


- Poate fi folosit pentru o perioada nelimitata de timp fara a fi nevoie de intretinere. Date tehnice


- aparatul este format dintr-un transformator (220V - 22V c.c.) si un difuzor;


- tensiunea de alimentare: 220V / 50Hz;


- limite de frecventa emise: 20.000 - 35.000Hz;


- puterea sonora: >100Db;


- unghiul de propagare: 130grade;


- suprafata de emisie: maxim 500mp;


- transformator: 65 x 50 x 70mm;


- difuzorul: 80 x 80 x 70mm;


- greutate: 270gr.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

  • Stock: In Stock
  • Model: Aparat Profesional Anti soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
357,00Lei
Fără TVA: 300,00Lei
Etichete: Ultrasonic 500 m²